Visste du att...

Test: Anker 623 Magnetic Wireless Charger

Anker 623 Magnetic Wireless Charger

Iphone-ägare gillar att hålla sig till saker – i princip allt – som Apple själva säljer till prima kurs, men om man kan kika på andra sidan staketet finns en hel del snygga, bra och prisvärda saker.
Anker gör massor av tillbehör till mobiltelefon och de kanske gör för många när namnet på prylarna har nummer ibland. Just den här Iphone-laddaren heter 623 Magnetic Wireless Charger.

Anker 623 Magnetic Wireless Charger
Lite större än en halv läskburk är 623 förvånansvärt tung och är inget som man puttar omkull – trots sin storlek. Laddaren levererar två laddpunkter, en via locket som man kan fälla upp och under det en yta där man till exempel kan ladda sina true wireless-lurar. Huvudladdaren levererar 7,5 watt och den andra 5 watt.

Mer än bara en laddare
Designen gör att 623 fyller fler funktioner än bara att ladda. Huvudladdaren går som sagt att fälla ut – eller upp, vet inte vad som är rätt – och den har magnetyta för att passa Iphone 12 och 13. Att man kan fälla upp den gör att man kan använda den som ett ställ för telefonen. Det vill säga att den blir rätt perfekt för till exempel videosamtal eller om man vill kolla på en film.

623 har också lite säkerhetsfunktioner som håller koll på strömspikar och temperatur bland annat. Allt för att hålla din dyrgrip till telefon i perfekt skick.

Laddaren är den primära saken, men att den kan extraknäcka som mobilställ och är rätt snygg är inget negativt. Prislappen vid en snabb koll på nätet är 700 kronor i skrivande stund och det är överkomligt skulle vi nog säga.