Visste du att...

Test: Anker Powerwave Select+

Anker Powerwave Select+

Ägare av Iphone 12 och 13 har som bekant den trådlösa laddningen Magsafe, vilket är en finurlig lösning då den fästes via en magnet på baksidan och då hålls på plats av sig självt. Man behöver alltså inte fundera på om telefonen ligger rätt på laddytan.

Apple själva har sin Magsafe och den går på en femhundring utan väggadapter. Ankers Powerwave Select+ kostar hälften och även den saknar väggadaptern. En annan sak som är hälften är watten som det laddas med, Iphones klarar 15 watt medan Anker når 7,5 watt.

Det här är en test och då får den väl testas också. Anker Powerwave Select+ är designad för Iphone 12. Magneten funkar bra, den fäster lätt på telefonen – och på kylskåpet om någon undrar. Laddningen funkar och ja, där har vi det. Powerwave Select+ fungerar som den är tänkt att fundera.

Apple-ägare gillar att ha Apple-produkter oavsett pris och ett alternativ kanske inte är superintressant. För de som inte gått all in så finns Anker Powerwave.