Visste du att...

Gaminglurar från svenska Urbanista

Gaminglurar från Urbanista

Mobilspelande är också spelande och Urbanista lanserar inom kort ett par inear-lurar för alla godiskrossare.

Seol
Mobilspelande är stort i Korea och vad är väl ett bättre namn på gaminglurarna än Seol? Urbanista har sedan tidigare New York, Seattle och Los Angeles bland annat.

För att göra det enkelt – för oss. Så här säljer Urbanista in Seol
”Kliv in i en uppslukande ljudupplevelse med nya och avancerade Urbanista Seoul. De slimmade och kompakta hörlurarna Seoul passar perfekt för gaming och är designade för ett liv i rörelse med låg latens och utmärkt ljudkvalitet. De är därför det perfekta valet för dig som älskar mobilspel och samtidigt vill upprätthålla en riktigt snygg stil. Tack vare upp till åtta timmars speltid och ett trådlöst laddningsfodral som ger tre extra laddningar kommer dessa True Wireless-hörlurar att ta ditt spel till en helt ny nivå. De finns tillgängliga i fyra snygga färger inspirerade av den högteknologiska livsstilen i Seoul.”

Vill du köpa Seol kan du inte göra det än, men du kan förbeställa dem. De levereras i augusti. Här hittar du Seol.