Visste du att...

Sweden Game Conference i oktober

Sweden Game Conference

Gå på event som det vore 2019! Det går åt rätt håll och vi hoppas det fortsätter göra så – det hänger på dig – och på grund av det har Sweden Game Conference meddelat att de kommer arrangera sitt årliga event i oktober.

Skövde
Sweden Game Conference har meddelat att de kommer köra en fysisk mässa den 13-15 oktober. Det är onsdag till fredag, så att alla kan åka hem på fredag eftermiddag och vila ut efter allt nätverkande.

”In our conference, we invite you to share your methods, stories, games and concerns for current and future game development as we transition and adjust to changing world conditions and find new possibilities for connection” säger Magnus Ling som är projektledare på Sweden Game Arena.

Ling säger också att alla inte kan resa i år och därför kommer även mässan att sändas över nätet. Vi funderar själva på om vi vill åka på mässor i år eller om vi ska vänta in att världen kommer på fötter. I USA har de meddelat att de kör stora mässor redan i september, men där gäller munskydd bland annat. Det är knappast något som vi kommer att kräva här hemma. USA stoltserar även med hög grad av vaccination, men det är enormt varierande från stat till stat och vissa är rätt värdelösa i procent. Det innebär att om många kommer från den staten… och samma kan gälla här hemma.

Biljetterna släpps den 18 augusti och du kan läsa mer om hela allt här.

swegame dalarna