Visste du att...

Svenska dinosaurier kan spelas gratis via Xbox Game Pass

Second Extinction gratis på Xbox Game Pass

Vi hyllar ofta Xbox Game Pass och det finns anledningar för det – alla spelen.

Second Extinction
För att vara ärliga. Sannolikheten över att vi skulle spela Second Extinction om det inte var med på Xbox Game Pass är nog lika med noll. Så är det med en massa andra spel också, men med Game Pass så testar man – som om det vore ett demo – många spel. Nu kan vi alltså testa svenska Second Extinction som kommer från Avalanche eller deras Systemic Reaction.

Stöd en utvecklare – köp ett spel
Förvånansvärt många av spelen som man skippar till de dyker upp på Game Pass är också väldigt bra, så pass bra att om man inte spelat sönder dem kan man plocka upp dem på rea när spelet håller på att lämna Game Pass. Eller bara för att stödja utvecklaren, det är alltid en bra sak att göra om man vill ha fler uppdateringar eller fler spel från dem framöver.