Visste du att...

Oneplus ökar försäljningen med 300 procent

Oneplus i Europa rapporterar över 300 procents tillväxt

Oneplus 9-serien lär ha en stor del att göra med ökningen och för att räkna ut det behöver man som de säger i Boston vara Wicked Smaaht.

En massa mer procent
Oneplus inleder första kvartalet av 2021 starkt i Europa med en ökning på 388 procent i försäljning. I jämförelse med samma kvartal 2020, så är det en förbättring med 286 procent. 65 procent av tillväxten är på grund av den nya flaggskeppsserien – ser, rätt spekulerat ovan…

Norra Europa står ut som den bäst presterande regionen i Europa och bidrog med en tredjedel av tillväxten. Efter norra Europa så är det västra Europa som är första förloraren – tvåa ni vet. De länder som står ut mest är Finland, Tyskland och Storbritannien.

”Vi har startat 2021 i Europa på ett utmärkt sätt. Detta tack vare det starka resultatet från vår senaste lansering av våra flaggskepp, vårt växande community i Europa och fortsatta investeringar i fokusmarknader i norra Europa. Men det är även på grund av vår ambition att investera i nya marknader inom CEE för en hållbar utveckling. I framtiden kommer vi att fortsätta arbeta mot att erbjuda ett bredare produktutbud av framtidsredo 5G-enheter. Detta vill vi göra tillsammans med vår community som ständigt hjälper Oneplus att vara ett namn som användare förknippar med en pålitlig premium-smartphone i olika prissegment” säger Tuomas Lampen, Strategichef i Europa för Oneplus.