Visste du att...

Elbilsmässan blir en hybridmässa

Ecarexpo blir hybrid

Rimmar ju egentligen riktigt illa att en elbilsmässa blir hybrid. Ordet är ett steg i fel riktning och med tanke på att det är en mässa för miljövänglia bilar hade ju digitalt varit mer korrekt det här året.

Hybridmässa
Ecarexpo är från och med i år både fysisk och digital, det vill säga de är en hybridmässa. För första gången besöker elbilsmässan Øksnehallen i Köpenhamn den 29-31 oktober och är åter tillbaka, efter pandemiuppehåll, på Svenska Mässan i Göteborg 3-5 december, med dubbla mässytan, 20 000 kvadratmeter nyheter och provkörningar. Ecarexpo kommer till Stockholm den 4-6 februari 2022 och då som en renodlad elbilsmässa – den hybrida mässan slänger ut hybrider…

”Vårt mål är att förmedla atmosfären, innehållet och inspirationen i Ecarexpo direkt till individer i både hem och kontor. Genom vårt nya samarbete med ifairs kan vi nu föra ut Ecarexpo till ett ännu bredare samhälle. Därmed kan vi anpassa vår populära konsumentmässa till det nya händelselandskapet och våra besökares nya behov.” säger Gunnar Dackevall, VD för Ecarexpo.

Båda bilderna från Elbilsmässan i Stockholm 2019.