Visste du att...

Oneplus meddelar smart klocka

Det var på tiden

Rubriken härstammar från Göteborg och spinner på att klockor visar tiden, såvida det var oklart.

Oneplus Watch
Idag meddelade Oneplus VD, Pete Lau, via deras forum att de kommer att visa upp en smart klocka på samma evenemang där de visar upp de kommande Oneplus 9-telefonerna den 23 mars.

”Även om Oneplus startade med att enbart fokusera på smartphones så har vi också utforskat vad våra användare vill använda för enheter tillsammans med deras smartphone. Det blev då naturligt att titta på smartwatches eftersom det ligger i linje med vår ambition om att skapa en sömlös upplevelse. Vi tycker att en smartwatch ska vara mer än bara en enhet som visar tid eller puls. Vi tycker att den ska kunna vara en kraftfull enhet som ska förhöja upplevelsen till en ny nivå. Och det går såklart inte heller att bortse från att en smartwatch är den mest efterfrågade enheten från vårt OnePlus community.”

Oneplus utlovar en sömlös anslutning mellan telefon, ljudprodukter, smartwear-enheter och även sin TV för att göra kontroll över dessa enheter enkla. Den bästa möjliga upplevelsen till ett rimligt pris nämns också.