Visste du att...

Gamescom blir ett hybrid-event 2021

Gamescom 2021

Jodå, i Tyskland kommer det att pressas in en massa folk i mässhallar i augusti.

Köln
Det är svårt att säga om det är för tidigt eller inte. Det är även svårt att säga om det känns som en bra sak att arrangera evenemang i större skala det här året överhuvudtaget. Det känns dock lite tidigt precis nu i skrivande stund, men vem vet, världen kanske är bättre i augusti. Vi håller tummarna så de är blå för övrigt.

Följande information skickades ut idag från tyskarna
Gamescom will be a hybrid event in 2021 – on-site in Cologne and online around the world. This year, the world’s biggest event for computer and video games offers a combination of business platform for the industry, a unique hands-on experience for fans and a comprehensive safety concept.

Gamescom kommer att ha en specialdesignad yta där man kan spela spel på ett säkert sätt. Frågan är om besökarna kommer respektera säkerheten och om ytan inte kommer att ha alla på ett och samma ställe där de populäraste spelen finns. Öppningseventet sker online precis som alla andra digitala evenemang. De kommer också att arrangera e-sportstävlingar med mera.

Vill du läsa mer gör om Gamescom 2021 du det här.