Visste du att...

Eric Saade hjälper till att lansera ny Xiaomi-telefon

Mi 11 + Saade

Den svenska artisten Eric Saade inleder ett samarbete med Xiaomi när Mi 11 lanseras.

Känt ansikte för lansering
När Xiaomi nu lanserar Mi 11 blir artisten, låtskrivaren och dansaren Eric Saade en av profilerna som tillsammans med Xiaomi hoppas kunna erbjuda innovativ teknologi till fler svenskar.

”Jag är väldigt glad över att samarbeta med Xiaomi som är ett varumärke som verkligen sticker ut från mängden när det kommer till nyskapande teknik som pushar användarens kreativitet och fantasi. När jag fick möjlighet att testa deras senaste smartphone Mi 11 var det framförallt kameran som verkligen imponerade på mig. Mi 11 utmanar konceptet för vad en mobilkamera kan göra, och ger mig möjlighet att fånga stunder ur mitt liv i bild och på film i bästa möjliga kvalitet. Den har flera coola kamerafunktioner och erbjuder nyskapande och avancerade funktioner som jag tidigare bara sett hos professionella kameror” säger Eric Saade.

”Det är med stolthet som vi kan berätta om vårt samarbete med Eric Saade. Han förkroppsligar den typiska Xiaomi-användaren genom sitt intresse för den allra senaste teknologin och starka känsla för kreativt skapande. Sedan vårt intåg på den nordiska marknaden har vi med glädje kunnat följa svenska användare och experters växande engagemang kring Xiaomis smartphones och kontinuerliga expansion av innovativa produkter. Samarbetet med Eric är ett ytterligare ett steg i vårt arbete med att erbjuda innovativ teknologi till så många svenska användare som möjligt” säger Bo Peng, Managing Director på Xiaomi i Norden.

Mi 11 i ett nötskal
Mi 11 utlovar proffsprestanda och kamerafunktioner i studiokvalitet, Snapdragon 888 och Harman Kardon-högtalare. Xiaomi säger att de har utvecklat sin befintliga teknik och presenterar en lång rad funktioner som ger användaren full konstnärlig frihet över bild och filmskapande i 108MP upplösning.