Visste du att...

Tre nya tangentbord från Roccat

Blinkande tangentbord x 3

Idag avslöjade Roccat sin nya Titan Optical-brytare och tre nya tillskott i Vulcan-serien.

Vulcan Pro är ett fullstort tangentbord med samma design som Vulcan 121 och är utrustat med Titan Optical-brytare, vilka ersätter de traditionella mekaniska brytarna och ger tangentbordet ännu snabbare svarstid och längre livstid. 1799 kronor.

Vulcan TKL Pro saknar sifferknappar till höger och är lite mindre. En löstagbar USB-C-kabel ingår och tangentbordet har stöd för AIMO-belysning. Likt de andra Vulcan-varianterna har det ett spelläge där man kan ställa in makron till sina favoritspel. Samma pris, 1799 kronor.

Vulcan TKL, som släpps senare, är en mindre version av mekaniska Vulcan-tangentborden. Det kommer finnas två versioner, en med Titan Tactile-brytare och en med Titan Speed-brytare. Prislappen landar på 1399 kronor.