Visste du att...

Fem bästa anledningarna att köpa en Playstation 5 eller Xbox Series X i år

Fem bästa anledningarna

Här är svaren på varför du ska köpa antingen en Series X eller Playstation 5 i år.

Xbox Series X eller Playstation 5
Det är nog en sak att basera på vilka exklusiva spel du vill spela. Alla icke Sony- och Microsoft-titlar kommer med stor sannolikhet till båda enheterna. Några kanske bromsas upp av tidsexklusivitet, men generellt är det i så fall vilken enhet du gillar bäst av någon anledning – till exempel priset, gränssnittet eller joypaden. Men oavsett vilken enhet du väljer, här är anledningarna att köpa den i år.

Fem bästa anledningarna

Instagram
Du kan ta bilder på din enhet och skryta till alla i hela världen att du har en och sedan tagga bilden som sjutton. Även Instagram Stories där du kanske håller den lite sådär arrogant också. Under den här rubriken kan man även lägga in Tik Tok, Snapchat och Twitter. Gäller att smida medan järnet är varmt.

Vännerna
Du kan skryta häcken av dig om du har en av dem och spelar på. Något nytt spel som bryter alla typer av barriärer finns självklart att köpa, så passa på att vara hetast bland vännerna till de får tag i en egen konsol någon gång på andra sidan nyår. Med så pass begränsat antal enheter som det förutspås kommer du att kunna prata om den gamla goda tiden när dina vänner äntligen får spela spelen.

Youtube
Även om du inte har en egen kanal kan du göra så kallade unboxing-filmer. Många vill se hur det ser ut när man öppnar upp sin enhet. Kanske inte jättemånga visningar, men vem vet, kanske sticker iväg och blir poppis.

Självkänslan
Du visar att du är en typ av spelare som slår till direkt och anstränger dig för att få det du vill ha. Få konsoler påvisar att du varit engagerad och att du är en early adopter.

Du har för mycket pengar på kontot
De första konsolerna kommer nog inte att säljas tillsammans med spel eller andra tillbehör, vilket borde innebära att man kommer få köpa allt separat – och det blir inte billigt det.

…Taggas under Söndagstrams.

Lämna ett svar