Visste du att...

Ny video från Fast and Furious Crossroad

Fast and Furious Crossroad

Vin Diesel är tillbaka i spelvärlden och tar med sig några av sina kollegor från Fast-filmerna.

Fast & Furious Crossroad
Vin Diesel startade för ett bra tag sedan företaget Tigon Studios som bara gör spel med honom. Mark Vincent som han egentligen heter är en gamer av rang och det finns många historier om hur han krävde dator och bredband i sina filmtrailers. Om det inte ändrats är det Diesels syster som är vd på Tigon och hon heter Samantha. Tigon har med sin logga på spelet och bara för att vi besitter den vetskapen så svävade vi ut där.

Som ni kommer att se i filmen nedan är Fast & Furious Crossroad ett actionladdat spel som har lånat en HEL DEL från Chase HQ och Spy Hunter. Inget av dem är ett dumt ställe att låna idéer från ska också nämnas.

Vin, Michelle och Tyrese
Rösterna man kan höra i spelet och i trailern tillhör Vin Diesel, Michelle Rodriguez och Tyrese Gibson som ni nog känner igen från filmerna. Utöver det innehar spelet även Sonequa Martin-Green (Star Trek: Discovery, The Walking Dead) och Asia Kate Dillon (Billions, John Wick: Chapter 3).

Vill du spela Fast & Furious Crossroad kan du göra det på Playstation 4, Xbox One eller PC från och med den 7 augusti.

Lämna ett svar