Visste du att...

Nytt tangentbord från Hyperx och Ducky

HyperX samarbetar med Ducky för att skapa tangentbord med 60% formfaktor och röda HyperX-brytare

Limited Edition Ducky – Mekaniskt speltangentbord med röda HyperX-brytare och Ducky 60% tangentbordsdesign

HyperX tillkännagav idag ett samarbete med Duckychannel International Co Lyd, tillverkare av tangentbord, som arbetat med HyperX för att skapa en begränsad upplaga av det mekaniska tangentbordet HyperX Ducky One 2 Mini med 60% formfaktor.

Det mekaniska tangentbordet HyperX x Ducky One 2 Mini har HyperX röda mekaniska brytare byggda för prestanda och hållbarhet med en livslängd på 80 miljoner klick. Tangentbordet har RGB-bakgrundbelysta tangenter för högre ljusstyrka och dynamiska ljuseffekter, med Ducky One 2 Mini tangentbordsdesign och Duckys sömlösa double-shot PBT-tangentknappar.

”Ducky är glada över att ha kunnat arbeta nära HyperX för att utveckla HyperX x Ducky One 2 Mini med HyperX-brytare, för att ge användarna den bästa kombinerade speltangentupplevelsen.” säger Erik Hsieh, Senior marknadschef på Duckychannel International Co. ”Vårt samarbete med HyperX handlar om att leverera stabila och pålitliga mekaniska tangentbord och vi ser verkligen fram emot att få leverera HyperX x Ducky One 2 Mini till våra användare.”

HyperX x Ducky One 2 Mini erbjuder en ultrakompakt 60% formfaktor med en platssparande
design som frigör bordsyta och maximerar utrymmet för musrörelser. Tangentbordet har HyperX röda linjära brytare, designade med kortare aktiveringspunkt och slaglängd för en snabb och responsiv upplevelse. HyperX x Ducky One 2 Mini har HyperX exponerade LED-brytare med Duckys sömlösa double-shot PBT-tangenter med sekundära funktioner tryckta på knapparnas sidor för snabb igenkänning. Stöd för Ducky Macro 2.0 gör det möjligt för användare att anpassa belysning och konfigurera makron med upp till 6 olika hårdvarulägen direkt på tangentbordet.

”Vi är glada att meddela vårt tangentbordssamarbete med Ducky, kända för deras högkvalitativa och prestationsorienterade mekaniska tangentbord på spelmarknaden”. Säger Bianca Walters, Affärsansvarig, HyperX EMEA. ”HyperX x Ducky One 2 Mini är ett utmärk tillägg till HyperX tangentbordsserie och ger HyperX- och Ducky-fans ett mekaniskt speltangentbord med 60 % formfaktor och HyperX-brytare.”

HyperX x Ducky One 2 Mini är ett tangentbord i begränsad upplaga, med totalt 3 700 enheter tillgängliga världen över. Varje tangentbord är lasermärkt med ett unikt nummer vid basen av tangentbordet. HyperX x Ducky One 2 Mini har en elegant svart och röd kantdesign på en hållbar ram med tre justerbara tangentbordsvinklar. HyperX x Ducky One 2 Mini innehåller också en Ducky Keycap-puller, extra tangentknappar och en Ducky Year of the Rat-mellanslagstangent.

Tillgänglighet
HyperX x Ducky One 2 Mini finns tillgänglig till ett uppskattat pris på 1 499 SEK, i begränsad upplaga via HyperXs online-butik och Elgiganten. För mer information om x Ducky One 2 Mini och global tillgänglighet, besök HyperX x Ducky One 2 Mini produktsida.

Specifikationer för HyperX x Ducky One 2 Mini

Modellnummer
HKBDXM-1C-US/G

Tangentbord
Brytare: HyperX Brytare
Typ av brytare: Mekaniska
Bakgrundsbelysning: RGB
Ljuseffekter: Per tangent RGB-belysning
Anslutningstyp: USB-C till USB-A
Anti-ghosting: 100% anti-ghosting
Key Rollover: N-Key mode
Mediakontroll: Ja (Hotkeys)
OS Kompatibilitet: Windows® 10, 8.1, 8, 7

Tangentbordsbrytare
Brytare: HyperX Red Switch
Typ av brytare: Linjära
Aktiveringskraft: 45g
Aktiveringspunkt: 1,8 mm
Aktiveringsdistans: 3,8 mm
Livstid (klick): 80 miljoner

Sladd
Typ: Avtagbar
Längd: 1,6 m

Dimensioner
Bredd: 302,0 mm
Djup: 108,0 mm
Höjd: 40,0 mm
Vikt: 599,0 g

Och så till frågan som i alla fall jag ställde mig… Vem är Ducky?
Baserat i Taiwan grundade Ducky sitt eget varumärke 2008 och blev ett tillverkningsföretag som har strävat efter att förse användare med mekaniska tangentbord av högsta standard sedan dag ett. Idag är vi en av de främsta mekaniska tangentbordstillverkarna i världen och har byggt upp ett rykte av att tillhandahålla produkter som är innovativa, prestationsorienterade och välbyggda. Vårt ultimata mål är att vår logotyp ska vara synonymt med excellens och produkttillfredsställelse.

Lämna ett svar