Visste du att...

Microsoft visar Xbox Series X-spel nästa vecka

Spel på nästa generation

Nästa vecka kommer Microsoft att visa upp spel till Xbox Series X. Det är då vi kommer att få tillbaka lite livslust och ser fram emot att vara instängda jättelänge.

Inside Xbox
I brist på E3 och andra event kommer – förmodligen – både Microsoft och Sony att göra egna digitala event för att inte bara hålla uppe intresset för de kommande konsolerna, utan även för att öka intresset så att vi alla slår till på dag ett. Det vill säga om det finns några konsoler att köpa då. Med fabriker stängda kan man ju fundera på om de hinner med att tillverka alla i tid?

Nästa vecka kommer i alla fall Microsofts Inside Xbox att visa upp ett flertal spel på Xbox Series X. Ett som har meddelats, från norden faktiskt – så förmodligen av misstag och någon som har det hett om öronen på kontoret, är Assassin’s Creed: Valhalla. Utöver det spekuleras det om Microsofts egna spel då de har en uppsjö av studios under sina vingar numera.

Det kommer att bli trångt om utrymme på de digitala eventen kan man förmoda då förutom alla de mer eller mindre hemliga spelen som ska utannonseras kommer även titlar som NHL21, NBA21, MLB21, Fifa21, PGA21, WWE 2K 21 och alla andra årliga spel att kräva utrymme.

Klockan 17.00
Inside Xbox hittar man bland annat via Xbox hemsida och presentationen börjar klockan 17.00 den 7 maj. Vi kan förmoda att den körs via Mixer.

Många Teraflops blir det.

Lämna ett svar