Visste du att...

GDC Summer blir helt digitalt

GDC Summer blir ett online-evenemang

Det var kanske lite väl naivt att tro att vi är ur det det här viruseländet redan i augusti?

GDC Summer
Som ni redan känner till, förmodligen, ställdes GDC 2020 in och arrangörerna meddelade att ett lite mindre evenemang skulle äga rum i augusti under namnet GDC Summer. Det var ett antal event som flyttade till augusti och alla som följer nyheterna i världen insåg nog att augusti inte kändes som något som kommer att vara aktuellt.

För allas säkerhet har arrangörerna av GDC Summer nu meddelat att evenemanget nu blir 100 procent digitalt. Arrangörerna meddelar att de kommer informera om exakt hur allt kommer att fungera inom kort. Då får vi veta om det kommer att krävas en biljett eller om det blir ett gratisevenemang. Vi hoppas självklart på det senare.

Gamescom försökte för allt vad det gick att köra som vanligt i slutet av augusti, men fick bita i gräset när Tyskland införde ett evenemangsförbud hela augusti ut. De som kör hela vägen i kaklet är Dreamhack som har två evenemang som flyttats till augusti och för att vara ärlig, vi tror inte att något av dem kommer att äga rum.

GDC 2018 Fatshark Intel

Lämna ett svar