Visste du att...

Oneplus 8 får högt betyg av Displaymate

Displaymate gillar Oneplus 8-skärmen

Ska man få ett bra betyg för sin telefonskärm, då är det av Displaymate man ska ha det av.

Oneplus får A plus
Displaymate utser efter omfattande tester displayen i Oneplus 8-serien till ”Bästa smartphonedisplay”. Skärmen får även Displaymates högsta betyg någonsin: A+.

Enligt Displaymate satte eller tangerade skärmarna i Oneplus 8-serien fler än tio rekord. I stort sett i alla kategorier, som färgåtergivning, kontrast, ljusstyrka och skärmreflektion toppades. I fyra kategorier fick displayen i Oneplus 8-serien till och med omdömet visuellt perfekt. Och det går ju inte av för hackor.

”OnePlus har på kort tid etablerat sig som industriledande när det gäller displayer, och levererar konsekvent en av marknadens bästa implementeringar av OLED-teknik. Oneplus 8-serien fortsätter den traditionen och förbättrar 7-seriens fantastiska resultat från förra året, vilket placerar Oneplus i förarsätet” säger Raymond Soneira, vd på Displaymate Technologies.

Läs mer om Oneplus 8-serien >>

Mer om Oneplus 8 kommer den 14 april.

Lämna ett svar