Visste du att...

Taipei Game Show ställer in helt 2020

PAX West 2018

Taipei Game Show ställer in

Initialt skulle spelmässan i Taipei äga rum i februari, men med viruset flyttades den till sommaren.

COVID-19
Idag skickade Taipei Game Show ut meddelandet att mässan inte kommer att äga rum på det nya datumet som var i slutet av juni, utan att de nu helt enkelt ställer in mässan och siktar på 2021. I dagsläget går det inte att arrangera evenemang i Taiwan där myndigheterna är ännu striktare än här hemma och tillåter bara sammankomster med 100 personer.

”World Health Organization (WHO) characterized COVID-19 as a pandemic on March 11 and by following the regulation of Taiwan CDC such as the entry restriction for foreigners to Taiwan and the mass gathering guidelines. The organizing committee indicated that Taipei Game Show may cause the negligence of precaution since it has been gathering 300K visits every year, furthermore, total of 235 confirmed cases have been occurred so far in Taiwan.

Some of the exhibitors, the trade visitors, the game developers, and guests cannot enter Taiwan because of the border control. The priority now is to comply with the guidelines and countermeasures announced by the government authorities and prevent the epidemic from further spreads. Therefore, we decide to call off Taipei Game Show 2020.”

Online
Likt många andra kommer Taipei Game Show att arrangera något online och när det kommer att hända kommer de att meddela framöver. Pressmeddelandet säger inget om 2021, men vi tror och hoppas att mässan är åter då och världen är vad den en gång var. Det var bättre förr.

Bilderna kommer från PAX i USA.

pax east 2019

Lämna ett svar