Visste du att...

Ny speltelefon – Redmagic 5G

Mer gaminglurar åt folket

Någon rynkar säkert på näsan åt ännu en gamingtelefon, men Redmagic 5G ser mer ut som en telefon än en speltelefon.

Redmagic 5G
Idag släpptes Redmagic 5G i Kina och det är en telefon som har det mesta man kan önska sig och som en bonus ser det ut som en vanlig telefon och inte som något hämtat ur en Transformer-rulle. Den är till och med riktig snygg.

Skärm som mäter 6,65 tum och har 144Hz uppdateringsfrekvens. 5G-kompatibel om det skulle råka finnas 5G i närheten, processorn är Qualcomm Snapdragon 865 och vattenkylning. Fysiska axelknappar, det vill säga att det är riktiga knappar och inte tryckkänsligt eller annan lösning. Vill man ta bilder har den en Sony-kamera med ”64MP Sony Triple Camera: Incorporating a 64MP IMX686 sensor, a 8MP wide angle lens, a 2MP micro lens, and a 12 MP front camera.” Det blev lättare att inte översätta…

Läs mer om telefonen här.

Telefonen släpptes som sagt idag i Kina och kommer till Europa i april.

Telefonerna ute i Kina
Gradient (12GB+256GB) – 6073 kronor
Red (8GB+128GB) – 5629 kronor
Black (8GB+128GB) – 5629 kronor

Det är versionerna som finns ute i Kina och det är priserna översatt till svenska kronor, men telefonen kommer ganska säkert bli dyrare här hemma.

Lämna ett svar