Visste du att...

Oneplus arrangerar snöbollskrig i Finland

Snöbollskrig mellan 5G-drivna robotar i Snowbot Battle

Snöbollskrig
Oneplus anordnar världens första globala snöbollskrig på 5G-nätet – Snowbot Battle, som går av stapeln i Ruka-Kuusamo i finska Lappland den 9 mars klockan 13.00. Eventet inleds med Human vs Robots – där specialinbjudna gäster på plats i Ruka-Kuusamo möter Oneplus-utvecklade robotar, drivna av företagets telefoner och styrda av användare från hela världen via ett 5G-nätverk från den finska operatören Elisa.

Därefter får hela världen chansen att fajtas i det ultimata snöbollskriget via 5G på en hemsida. Snowbot Battle pågår 70 timmar i sträck från den 9-12 mars. Vem som helst från hela världen kan ta plats i ett team och styra robotarna på distans i realtid över 5G-nätet.

Oneplus var en av de första telefontillverkarna i världen som släppte en 5G-kompatibel telefon – OnePlus 7 Pro 5G. Med Snowbot Battle tar Oneplus nästa steg för att visa möjligheterna med 5G och hur den nya tekniken kommer att förändra hur människor interagerar med sina smartphones. Eftersom användare och fans är så viktiga för Oneplus kommer det även att utlysas en tävling i sociala medier där vinnarna får resa till finska Lappland och uppleva Snowbot Battle på plats. Mer info kommer här.

Vem är den här Elisa?
Elisa är ett finskt telekomföretag. De har cirka 6,3 miljoner abonnenter, inom såväl konsumentsektorn som B2B och offentlig sektor. Elisas huvudsakliga marknader är Finland och Estland, men bolaget levererar även digitala tjänster på den internationella marknaden. Så nu vet ni det om ni inte redan visste det.

OnePlus 6T McLaren Edition

Lämna ett svar