Visste du att...

Även Epic ställer in GDC 2020

Ajajaj, en till som skippar GDC

Det här börjar bli lite fånigt om inte GDC ställer in när alla – eller i alla fall många – utställare gör det.

Inga kakor på GDC
Epic har på senare år haft med sig bagare, eller i alla fall folk som kan baka kakor, till GDC. Det har luktat nygräddat i hela montern och kön har varit rätt lång. HYPE.se har ätit många kakor där. Deras monter har nog varit den givmildaste och förutom kakor har de haft obegränsat med läsk och även serverat andra saker för de som har åldern inne. Plus att de gett bort sanslösa mängder med t-shirts. Nu är det slut på det.

Idag kom en tweet från Epic som säger följande.

”Here at Epic we were excited about participating in GDC 2020. Regrettably, uncertainty around health concerns has made it unviable to send our employees, and so we have made the difficult decision to withdraw attendance.”

Att Epic inte kommer dit kan nog vara spiken i kistan för GDC 2020. Om inte utställarna kommer, talare försvinner och även besökarna börjar minska. Då kan man fundera på om det inte är bättre att blåsa av det hela?

Lämna ett svar