Visste du att...

Microsoft ställer också in GDC

microsoft

Microsoft stannar hemma

En till som hoppar av. Om oddsen var rätt höga på att GDC 2020 ställer in så blev de nog ännu högre nu.

Microsoft
Via sin blog säger microsoft följande.

”After a close review of guidance by global health authorities and out of an abundance of caution, we’ve made the difficult decision to withdraw from participating at Game Developers Conference 2020 in San Francisco. The health and safety of players, developers, employees, and our partners around the world is our top priority. Especially as the world is experiencing growing public health risks associated with coronavirus (COVID-19).”

Vilka stora utställare finns kvar? Intel är en och de har även ett event för att stödja sina kommande grafikkort. Nintendo tror jag inte har meddelat något, men misstänker att de – om de inte redan gjort det – kommer dra sig ur. Men som sagt, vi blir lite förvånade om inte hela mässan ställer in.

Lämna ett svar