Visste du att...

Spela Atari Lynx-spel med Evercade

Atari Lynx med hjälp av Evercade

Evercade är en ny bärbar konsol som bjuder på gamla spel.

Evercade
Saknar du Atari Lynx? En av de tidigare bärbara spelkonsolerna vars hetaste spel nog var California Games och där surfingen var den allra hetaste. N kommer Evercade som bjuder på 17 stycken spel. Vill du hellre spela på tv, då kan den kopplas upp via HDMI.

Spelen kommer via en cartride och det innebär också att det kommer fler spel framöver. Totalt har Evercade licensierat 135 spel från bland andra Atari, Data East, Interplay, Mega Cat Studios, Namco Museum, Piko Interactive och Technos. Evercade planerar att släppa minst två nya spelkassetter, som de ibland kallades av icke spelmedia, per år.

Evercades Atari Lynx Collection 1 innehåller
1. Scrapyard Dog
2. Basketbrawl
3. Super Asteroids/Missile Command®
4. Awesome Golf
5. Crystal Mines II: Buried Treasure
6. CyberVirus
7. Dracula the Undead
8. Gordo 106
9. Ishido: The Way of Stones
10. Jimmy Connors Tennis
11. Loopz
12. Malibu Bikini Volleyball
13. MegaPak
14. Power Factor
15. Remnant
16. Super Sqweek
17. Xump

Besök Evercades hemsida för mer information.

Lämna ett svar