Visste du att...

Gymnasieeleverna i Boden kan välja spelutbildning

Boden björknäs

Fjärde året bjuder på spel

De som går teknisk utbildning på Björknäsgymnasiet kan plugga spel framöver.

Boden spelar
Boden har snabbt blivit en fast punkt på Sveriges spelkarta med flera utbildningar och nu även ett par spelstudior som etablerat sig snabbt. Nu har Björknäsgynmasiet i Boden meddelat att de kommer att erbjuda en spelutbildning från hösten 2020. Det är eleverna på teknikprogrammet som kommer att erbjudas att välja spelutbildningen och den kommer att äga rum där de separata utbildningarna sker, det vill säga på Boden Business Park och det nya huset som hittills inte har något namn. De har en tävling och vi tror att bidraget Skapa vinner.

Exakt hur allt funkar, det är vi lite osäkra på, men man kommer förmodligen att kunna läsa mer om det hela på Björknäs hemsida. En gång i tiden hade skolan hoodies som det stod Brains at Björknäs på och snart kanske det blir Game Devs at Björknäs.

Bilden ovan är från centrala Boden en kväll på sommaren för de som undrar.

Lämna ett svar