Visste du att...

Corsair fortsätter köpa företag

Corsair köper Scuf Gaming

Det förefaller att Corsair håller på att rikta in sig på kommande konsoler, eller om de vill ha joypads för sina PC-kunder. I alla fall har de köpt upp Scuf Gaming.

Scuf Gaming
Företaget har sedan dag ett gjort varianter av joypads för spelarna som vill ha lite mer variation eller lite mer precision i sitt spelande. Huruvida det stämmer eller inte har vi ingen aning om, för de minuter som vi spenderat med kontrollerna är för få för att räknas.

“We are thrilled to greatly expand our portfolio of industry-leading peripherals and enter the gaming controller space to help gamers play at their best,” sade Andy Paul, grundare och VD Corsair. “Scuf leads the market for performance controllers and are a key ingredient to the success of countless esports professionals. Scuf will make an excellent and winning addition to the vast lineup of award-winning Corsair and Elgato products.”

Corsair firar med en video.

Lämna ett svar