Visste du att...

GTFO ute på Early Access

gtfo

Grab The Football Only

Inte helt säker på att det är just det som GTFO står för, men oavsett så är det ute nu via Steam.

Early Access
GTFO, utvecklas av svenska 10 Chambers Collective, är nu ute i Early Access via Steam. 35 buckaroos får man hosta upp och utvecklarna lovar att det kommer att dyka upp nytt innehåll hela tiden för att hålla spelarna upptagna med spelet.

“GTFO is a very ambitious Early Access release. We’ve been developing the game for almost four years now – we finally want to put it in our community’s hands and let them join us in the journey to version 1.0. The Early Access phase will test the Rundown concept; different types of expeditions and challenges, how long should they last, how often we’re going to put out new ones, and so on. It will be a very exciting time for hardcore gamers that will have the chance to experience content that may never exist again”, sade Ulf Andersson, grundare av 10 Chambers Collective.

Vi pratade med gänget för en tid sedan, läs den artikeln här.

gtfo 10 chambers ulf anderssonSå här ser de ut. Ett gäng supermodeller.

Lämna ett svar