Visste du att...

Ryan Renolds är NPC i ny film

Free Guy har Ryan Renolds som NPC i ett tv-spel

I rollen som en icke spelbar karaktär som en dag får nog hoppas han in i spelet.

Non-Playable Character
Till sommaren kommer Free Guy från filmbolaget 20th Century Fox. Där spelar Ryan Renolds en icke spelbar karaktär, en så kallad NPC, i ett spel som påminner om Grand Theft Auto. En dag tröttnar Renolds karaktär Guy på att bli rånad och påkörd med mera på en daglig basis. Han gör motstånd och hoppas plötsligt in som en spelkaraktär i stället för att bara agera icke spelbar statist.

Premiär i juli
Den 3 juli kommer filmen att släppas i USA och vi kan bara hoppas på att Fox passar på att ha lite förhandsvisningar på E3-mässan i juni. Under tiden finns en pinfärsk trailer att kika på och du ser den nedan.

Lämna ett svar