Visste du att...

Filip Forsberg är nästa ambassadör för Hyperx

Filip Forsberg spelar hockey och tv-spel

Hyperx presenterade idag ishockeyspelaren Filip Forsberg, assisterande kapten för Nashville Predators, som det senaste tillskottet till deras växande grupp av välkända ambassadörer.

Filip Forsberg
Vi förmodar att Hyperx börjar satsa på regionala ambassadörer och för att vara helt ärlig är Filip Forsberg den första ambassadören som vi känner till och är glada att se att han spelar spel. Tidigare ambassadörer är bland andra Post Malone, Raphaël Varane, Dele Alli och Marco Reus.

Forsberg, som medverkat i både VM- och Stanley Cup-finaler, är en flitig spelare av NHL, FIFA och Fortnite. Det vill säga alla spelen som riktar sig till massorna, men han spelar säkert något med mer substans också. Forsberg kommer att delta i Hyperx globala kampanj som heter We’re All Gamers, vilken lanserades i Europa tidigare i år.

“Min kärlek till gaming började nog när jag som liten spelade Sonic och NHL’94 på Sega. Gaming är för mig ett sätt att koppla av och umgås med vänner, och jag gillar att ha ett bra headset som gör att jag kan fördjupa mig i spelet. Därför är det fantastiskt att slå sig ihop med Hyperx, som ju är kända för att göra kvalitetsprodukter för PC och nu senast spelkonsoler, då jag främst spelar PS4.” säger Filip Forsberg.

Förr i tiden
Som nog många känner till var det inte så värst koolt att spela spel förr i tiden, men nu är det betydligt trendigare. Självklart är det många som spelar de lättsamma spelen som till exempel Fifa, men man måste ju börja någonstans. Numera är tv-spel en stor del av vardagen för i princip alla professionella sportutövare då det är en sak de får göra utöver sitt yrke. Många har kontrakt som säger att de inte får åka skidor eller göra andra saker där de kan skada sig. Om de får en överansträngd tumme är inte fullt like känsligt. Vi får konstant höra från hockey- och fotbollsspelare hur mycket spel de spelar och till exempel Luleå Hockey började göra en video om spel varje vecka. I och för sig ett initiativ som försvann snabbt, men det var nog mest för filmerna var rätt dåliga. Oavsett, spel är något för alla.

HyperX we are all gamersWe’re All Gamers – de andra.

Lämna ett svar