Visste du att...

Ring Fit Adventure till Nintendo Switch den 18 oktober

Ring Fit Adventure till Nintendo Switch den 18 oktober

Ett nytt äventyr släpps till Nintendo Switch den 18 oktober, men det är inte vilket äventyr som helst. Ring Fit Adventure är namnet och det använder sig av nya roliga tillbehör där dina fysiska rörelser blir kraftfulla rörelser i spelet.

https://www.youtube.com/watch?v=-Ki-LZ5imwU&feature=youtu.be

Ring Fit Adventure
I Ring Fit Adventure utforskar du en stor värld och slåss mot fiender samtidigt som du utför fitnessliknande övningar. Med nya tillbehören Ring-Con och Leg Strap känner spelet av dina rörelser. Genom att jogga kan du till exempel få spelkaraktären att röra sig i spelvärlden. Klämmer du eller vrider på Ring-Con kan dina rörelser omvandlas till mäktiga attacker. Spelar du spelet dagligen tränar du olika delar av kroppen. Spelet har dessutom ytterligare minispel och träningsrutiner som gör att det blir en rolig och underhållande upplevelse, oavsett hur erfaren du är på fitness eller vilken livsstil du har.

“Det ligger i Nintendos DNA att tänka ut nya sätt att underhålla spelare och att få dem att le medan de spelar. Ring Fit Adventure till Nintendo Switch är ett nytt slags spel där fitness kombineras med äventyr,” säger Stephan Bole, VD för Nintendo of Europe. “Jag hoppas att spelarna som testar Ring-Con och Leg Strap kommer att gilla detta äventyr så mycket att de kommer tillbaka till spelet varje dag för underhållning och träning.”

Original Switch – inte Lite
För att spela spelet sätter spelaren sina Joy-Con handkontroller på tillbehören, en i Ring-Con och en i Leg Strap. Tillbehöret Ring-Con är en tålig, böjbar, elektronisk produkt som erbjuder det motstånd som behövs för att träna dig. Det har en sensor som känner av dina rörelser och som reagerar effektivt på förändringar. Oavsett om du är van eller ovan vad gäller fitness så kan du justera Ring-Con så att den passar dina ändamål.

Äventyrsläget
Äventyrsläget i Ring Fit Adventure utspelar sig i en färgglad värld där du kommer vidare med olika rörelser. Denna värld är i sig indelad i 20 olika världar. Du joggar för att komma framåt och kan hoppa, sväva, styra en flotte med mycket mera. På vägen kommer en hel del fiender så gör dig redo för strid. Använd dig av mer än 40 olika så kallade Fit Skills för att anfalla eller försvara dig. Spelet kommer berätta för dig hur rörelserna ska utföras så korrekt som möjligt. För det är så att en övning som utförs rätt ger mer skada på fienden. Skaffa dig erfarenhet och lås upp nya Fit Skills.

Eller bara spela en kort stund
Den som bara har en kort stund till övers kan kasta sig in i spelet snabbt via Quick Play Mode. Perfekt om du bara vill ha en snabb träningsrunda eller bara vill bjuda in familjemedlemmarna och tävla.

Simple, sets och silent
Utöver detta finns spellägen som Simple, Sets och Silent. Simple låter dig välja vilka övningar du vill fokusera på. Här kan du tävla mot dig själv då spelet håller reda på ditt personbästa. Läget Sets erbjuder dig olika övningar som satts ihop för att jobba med specifika delar av kroppen. Perfekt om du har någon muskelgrupp du vill jobba lite mer på. Läget Silent är för dig som inte vill höras för mycket. Kanske om du spelar väldigt sent och inte vill störa dina grannar? Spelet väljer då övningar som generellt sett är ganska tysta av sig.

nintendo switch
En sån måste man ha.

Lämna ett svar