Visste du att...

E3 2019 – Dag 3

Sista dagen av E3 2019

Många har spått att det kan vara sista året som E3 finns, men de har redan bokat 2020.

E3 2019 är över
66 100 personer besökte årets upplaga av E3 i Los Angeles och nästa års mässa är redan spikad. Trots det kan man undra hur länge liket lever, för mässan är lite av en skymf mot sitt forna jag. Hade det inte varit för Cyberpunk 2077 och en handfull andra spel hade inte mässat haft mycket att erbjuda.

9-11 juni 2020
Nästa år kommer E3 att äga rum mellan den 9:e och 11:e juni, vilket innebär att mässan behåller sitt tredagarsupplägg. Vi hade nog trott och hoppats att de skulle förlänga och fortsätta över helgen som en 100 procent konsumentmässa, men nej.

“E3 is where the video game industry’s biggest brands and biggest fans converge to shape the future. E3’s energy and excitement were felt in the halls, on the floors, and press conferences,” sade Stanley Pierre-Louis, CEO of ESA. “We broke records, saw incredible innovations, and had breathtaking moments that entertained the world. Congratulations to our creative and innovative exhibitors, members, and partners who made such a fantastic E3 possible.”

Självklart pratar Stanley för sin sak, men alla som varit på PAX vet om att det finns bättre ställen för spelarna och det finns även alternativ för branschen.

Nintendo
Idag fick vi – ÄNTLIGEN – tillgång till Nintendos bås och spelade en handfull spel. Det blir nog en separat artikel där vi berättar lite mer om vad vi spelade.

Desperados
Mer Desperados idag igen. Vi hann inte spela klart demot och idag gjorde vi det inte heller, men kom nästan till slutet enligt monterpersonalen. Det är ett av spelen som vi ser fram emot, inte bara Cyberpunk.

Lämna ett svar