Visste du att...

Bygg din egen värld i Dragon Quest Builders 2

Bygg din egen värld i Dragon Quest Builders 2

Gör dig redo att bygga din egen mäktiga Dragon Quest-värld för Dragon Quest Builders 2 släpps den 12 juli i år.

Fyra DLCs meddelade
Dragon Quest Builders 2 är uppföljaren till Dragon Quest Builders, som kombinerar RPG och byggande. Nu kan vi också avslöja att det kommer fyra DLC-paket, vilket gör ett redan stort spel ännu större! Ett DLC-paket kommer utan kostnad medan de andra tre är betalpaket. Alla dessa DLC-paket kan köpas separat eller tillsammas genom ett Season Pass. De eldar på med DLC och alla fyra kommer vara ute inom en månad efter lansering. Kan vara ett rekord.

Knickknack Pack
Släpps den 26:e juli och kommer vara gratis. Knickknack innehåller tre recept så man kan göra Pretty Paddle, Celebratory Soup och Ornate Adornment.

Hotto Stuff Pack
Släpps den 26:e juli till en ej utannonserad summa. Fler än 40 recept för design och dekoration i en stil liknande Hotto Steppe – ett lugnt och harmoniskt område i ett avlägset land där besökare kan koppla av. Här får man också tillgång till ytterligare en ö där man kan samla det material som behövs för dessa nya recept.

Aquarium Pack
Släpps den 2:a augusti och även det till ett ej utannonserat pris. Upptäck en ö perfekt för fiske, nya uppdrag och karaktärer att träffa. Fånga 40 olika fiskar som man sedan kan ha i ett akvarium. Lås upp fiskespö, baddräkt, stråhatt, möjligheten att ha hästsvans (känns som ett måste) med mera.

Modernist Pack
Släpps den 9: augusti och inget pris här heller. Detta DLC innehåller fler än 70 olika recept för att bygga moderna byggnader, ändra hårstil eller klä sig på olika moderna sätt. Ta dig också an utmaningen att bygga ett lyxigt och modernt hotel.

Dessuom blir ytterligare föremål tillgängliga som bonusinnehåll om du köper Season Pass. Ännu en morot för att köpa in sig på säsongspasset.

Lämna ett svar