Visste du att...

Nordiska finalen i Super Smash Bros avgjord

Super Smash Bros Ultimate

Nordiska finalen i Super Smash Bros Ultimate har en vinnare

Och vinnaren är…
I lördags, när vi var och sprang runt på City Cube i Berlin, gjorde åtta lag upp i den Nordiska finalen i Super Smash Bros Ultimate European Smash Ball Team Cup 2019. Det är ett enormt långt namn på en turnering det.

Lagen det stod mellan var Smash Noreg, Doriyah Lariat Spike, Super Danne Bros, Skåne Squad, Krångliga Krabban, For Glory, Team Popoff och Team VD. Bara ett lag kunde gå segrande ur striden och gå vidare till den europeiska finalen i Amsterdam 4-5:e maj.

Allt sändes live från Tekniska museet i Stockholm, men om du missade det kan du se det via filmen nedan.

Fyra lag kvar efter första rundan
Efter hårda sammandrabbningar återstod fyra lag; Team VD, Smash Noreg, Super Danne Bros och Team Popoff. Två semifinaler senare stod norska Smash Noreg och finska Team Popoff kvar och redo att kämpa om mästartiteln. Besvisligen får vi svenskar öva mer på spelet…

Smash Noreg kämpade väl och försökte in i det sista, men Team Popoff tog snabbt kontrollen över spelet och tog tre raka segrar mot det norska laget.

super smash bros nordiska mästerskapen
Team Popoff.

Team Popoff är alltså Nordiska mästare i European Smash Ball Team Cup 2019 och som får åka till Amsterdam den 4-5:e maj för att kämpa om att bli Europeiska mästare och möjligheten att vara med i världsmästerskapet i Super Smash Bros Ultimate i Los Angeles den 8:e juni, vilket är helgen innan E3-mässan i samma stad.

Lämna ett svar