Visste du att...

Svenska Whispers of a Machine släpps idag

Whispers of a Machine

Whispers of a Machine ute nu

Svenska förläggaren Raw Fury släpper Whispers of a Machine som är skapat av två svenska utvecklare.

Whispers of a Machine
Den svenska förläggaren Raw Fury släpper idag Whispers of a Machine, som är skapat av två svenska utvecklare vid namn Joel Hästö och Petter Ljungqvist. Det är ett klassiskt peka och klicka-äventyr som äger rum inom en snar framtid där artificiell intelligens förbjudits. Protagonisten Vera ska utreda ett mord och har olika cybernetiska implantat som gör att pussel och situationer i spelet kan lösas på olika sätt. Det hela äger rum i en liten fiktiv stad vid namn Nordsund.

Whispers of a Machine finns på PC, Ios och Android. Nedan ser du lanseringsfilmen.

Trailer

Lite gameplay

Lämna ett svar