Visste du att...

Vi har känt lite på Red Hydrogen-telefonen

Red Hydrogen

Vi har testat Reds superdyra telefon

Den har fått kritik för pris och för att underleverera

Red Hydrogen One
Red som till vardags gör avancerade kameror meddelade en telefon för ett bra tag sedan. Telefonen blev försenad och lika het som den föreföll när det meddelades, lika mycket skit fick den sedan både för förseningen och för vad den sedan levererade i jämförelse med priset. Speciellt många Youtube-telefonpersoner blev väldigt besvikna.

Vi fick en mycket kort stund med en telefon på PAX East i Boston och medvetna om all kritik hade vi kanske inte förväntat oss så mycket i ärlighetens namn. Det kan också ha gett telefonen en fördel då vi knappast skulle kunna bli mer besviken av den.

En ordentlig pjäs
Oavsett våra förutfattade meningar eller inte, så kunde vi konstatera att telefonen är en kraftig sak. Den känns bastant och greppräfflorna i sidorna ger ett massivt intryck. Den känns stor, men i och med att den är så lätt att hålla i – det är allt annat än hal – så gör det inte så mycket i våra rätt normalstora händer. Red-representanten säger att utseendet gör att om den får en repa eller två på baksidan gör inte så mycket då det bara ger den ett råare utseende. Det köper vi inte helt, men en repa smälter säkert bättre in på den är på en telefon med glasbaksida. Kanterna är gjorda så att den nog ska klara en och annan olycka.

Skärmen charmar
Skärmen är det som skulle imponera och den gör det. Som skärm rakt av är den bra, men när den få sin 3D-effekt likt Nintendo DS – fast skarpare och mer imponerande – är den ännu bättre. Vi testade ett spel, vilket i sig var simpelt och rätt tråkigt, men skärmen gav det liv och imponerande helt klart. Djupet var riktigt trevligt. Skärmen går även att kombinera med kameran och ger bilder som innehar djup och känns enormt levande. Tyvärr måste man ha en Hydrogen One-telefon för att kunna tillgodose sig bilderna på det viset. Man kan spara ner dem och få fram någon typ av rörlig bild lite i stil med Apples bilder. Men som sagt, det gör sig bäst på telefonen.

Med våra minuter med telefonen är det där allt vi hann med. Det finns dock en massa åsikter om telefonen en Google-sökningar bort. Eller läs mer på hemsidan.

Lämna ett svar