Visste du att...

Steamworld Quest till Nintendo Switch den 25:e april

steamworld dig 2

Steamworld Quest till Nintendo Switch

För 25 Euro kan du köpa spelet via Nintendos e-shop från och med den 25:e april

Rollspelande i Steamword-världen
Steamworld Quest är något het nytt från Thunderful i Göteborg, det är nämligen ett rollspelsupplägg där man hoppar in i bataljer via kortspelande.

“The SteamWorld community has asked us to make an RPG for a long time, so I’m really happy and satisfied that we’re delivering such a polished title way sooner than anyone expected. Since we announced in January we’ve watched the growing excitement among gamers, press and content creators. I’m confident that fans of RPGs and previous SteamWorld games will adore SteamWorld Quest because it’s an absolute gem. We will keep the momentum going via our website and social media channels until the release and beyond,” säger Brjánn Sigurgeirsson, VD Image & Form.

Spelet beskrivs så här på engelska – och finns eventuellt att beskåda på PAX East nu i veckan
In SteamWorld Quest, you lead a party of aspiring heroes who take on whatever threat comes their way by crafting your own deck of cards – choosing from over 100 unique punch-cards! What awaits you is a luscious treasure chest filled with gold, dragons, vivid worlds, magic, knights in shining armor as well as XP, turn-based combat and all the usuals that RPG fans love! The mix of traditional fantasy and bantering steam-driven robots makes for an unforgettable experience with lots of laughs.

OBS! Bilden överst är som ni ser inte från Quest, men att ladda upp en ny bild kräver en massa arbete (tar flera sekunder) och vi ides inte. Plus att det är slutspelshockey på tv, så ambitionsnivån är inte den högsta. Vill du se en bild, googla vettja.

Lämna ett svar