Visste du att...

Nya trådlösa lurar från Urbanista

urbanista stockholm

Nya trådlösa lurar från Urbanista

Idag meddelade svenska Urbanista att de kommer släppa ett par nya trådlösa in-ear-lurar i april

Stockholm
De har redan Tokyo, New York och Seattle som namn på produkter. Den här gången beslöt sig Stockholmsbaserade Urbanista att inte gå så långt bort för att hitta ett namn. Det blev bevisligen Stockholm och du ser ovan hur de ser ut. De kommer i flera färger för de som inte gillar grönt. Vita, svarta och – vad vi tror – Rosé.

Totalt 14 timmars batteri – via tre laddningar
14 timmar ska Stockholm klara av att underhålla totalt, men det innebär att de måste laddas i medföljande etui för att få maxtiden. Varje laddning blir 3,5 timmar, vilket innebär att etuiet klarar av att ladda lurarna tre gånger. Det baserat på att man ladda allt över en period och sedan har en laddning i lurarna och tre i etuiet. Om vi nu förstått och räknat rätt. Det här innebär självklart att de kanske inte är ultimata för flygresan, men väl för pendling med mera. I och för sig, alla resor under 3,5 timmar…

Blåtand 5.0, stereosamtal, röststyra Siri och Google Now, touch-kontroll och så funkar Stockholm lika bra med Android som Ios.

Mer info på Urbanistas hemsida >>

Lämna ett svar