Visste du att...

Nintendo Labo släpper VR-kit

Nintendo Labo VR

Nytt Nintendo Labo-paket med VR-upplevelse för barn och familjer

Upplev Nintendo Labo på ett helt nytt sätt med Nintendo Labo VR Kit som släpps till Nintendo Switch den 12:e april. Labo VR är en kombination av det digitala spelandet, fysisk innovation och VR-teknologi som ger en lättsam och tillgänglig Virtual Reality-upplevelse för barn och familjer.

Labo VR
Nintendo Labo VR Kit är kit nummer fyra i ordningen för Nintendo Labo-serien. Precis som de tidigare Nintendo Labo-produkterna ger den dig verktygen för att skapa kreativa saker i kartong kallade Toy-Con, samt spela olika spel ihop med dina skapelser och upptäcka hur de väcks till liv genom din Nintendo Switch.

Nintendo Labo VR

Sex olika leksaker går att skapa
Nintendo Labo VR Kit erbjuder sex nya Toy-Con att sätta ihop, inklusive Toy-Con VR Goggles, som du använder tillsammans med övriga skapelser. Med dessa VR-glasögon kan du använda dina naturliga rörelser och gester för att interagera med spelvärlden och avnjuta Nintendo Labo på ett helt nytt sätt. Slå tillbaka en rymdinvasion med Toy-Con Blaster, besök en färgsprakande ocean och ta bilder av livet i havet med Toy-Con Camera. Mycket mer spännande finns att upptäcka lovar Nintendo.

Nintendo Labo VR

Nintendo Labo: VR Kit är en produkt som uppmuntrar dig att dela med dig av dina Toy-Con till andra så att alla i din omgivning kan uppleva det roliga. Ta bara din Nintendo Switch-konsol och sätt den i dina Toy-Con VR Goggles. Håll sedan VR-glasögonen framför dina ögon och börja upptäck. Vilket är ungefär hur VR funkar generellt.

Nintendo Labo VR Kit kommer att släppas i två olika paket
Det ena paketet innehåller alla Toy-Con medan det andra är mer av ett startpaket.

Nintendo Labo VR Kit
Ett komplett Nintendo Labo VR-kit som innehåller själva mjukvaran och allt material som behövs för att bygga alla sex Toy-Con: Toy-Con VR Goggles, Toy-Con Blaster, Toy-Con Camera, Toy-Con Bird, Toy-Con Wind Pedal och Toy-Con Elephant, samt Screen Holder och Safety Cap. Ett perfekt paket för alla barn och familjer som vill ha den fullständiga upplevelsen. Användare som inte vill använda Virtual Reality kan lätt stänga av den funktionen och använda Screen Holder istället för Toy-Con VR Goggles. Använder du Screen Holder så upplever du spelen och övriga upplevelser i 2D istället.

Nintendo Labo VR Kit – Starter Set + Blaster
Startpaket innehåller själva mjukvaran samt de delar som krävs för att bygga Toy-Con VR Goggles och Toy-Con Blaster samt Screen Holder och Safety Cap. Startpaketet är perfekt för att komma in i den värld som Nintendo Labo VR utgör.

Spelare som äger ett Starter Set kan sedan köpa till följande expansioner ifall de skulle vilja ha ut ännu mer av sin upplevelse. Ingen av dem innehåller Toy-Con VR Goggles eller mjukvaran för Nintendo Labo VR Kit.

Nintendo Labo VR Kit – Expansion Set 1: Expansion Set 1 innehåller Toy-Con Elephant och Toy-Con Camera.
Nintendo Labo VR Kit – Expansion Set 2: Expansion Set 2 innnehåller Toy-Con Wind Pedal och Toy-Con Bird.

Det innovativa spelläge som går under namnet Toy-Con Garage mode och som finns med i alla Nintendo Labo återvänder förstås också i Nintendo Labo VR Kit. Det som är speciellt med detta spelläge är att det erbjuder dig möjligheterna att experimentera med dina skapelser och utveckla dem som du vill.

Nintendo Labo VR

Lämna ett svar