Visste du att...

Svenska GTFO kommer att släppas under våren

gtfo

Svenska GTFO ser dagens ljus under våren 2019

GTFO står inte för något säger utvecklarna, precis som ABBA… om man bortser från att det är bandmedlemmarnas initialer.

Våren 2019
Nu har 10 Chambers Collective, som utvecklarna bakom GTFO heter, meddelat att spelet kommer att släppas under våren 2019. Om det är svensk vår eller till exempel amerikansk vår har vi ingen aning om. Vi har ju vår här hemma när andra delar har sommar. Å andra sidan, vissa delar av världen har sommar året runt, så när släpps spelet där? Många frågor. Men vi utgår från att det är svensk vår, så maj gissar vi. Läs intervjun med 10 Chambers här på HYPE.se.

”You’re almost always running out of ammunition. You’re almost always running out of health.”, säger Simon Viklund, 10 Chambers Collective. ”If you want to survive you have to use all your tools and instincts to detect a combat situation before it happens, prepare for it, and control the action.”

”The sort of style of the environments are purposely picked to start off in something that registers as natural and normal.” säger Ulf Andersson, Creative Director och grundare av 10 Chambers Collective. ”And then, as players progress through the game, this will of course change and become… I guess, weirder and weirder.”

10 Chambers understryker att de sedan dag ett riktat spelet mot hardcore-spelare, de som verkligen vill spela tillsammans som sig bör i ett COOP-spel.

”It is very challenging. It is something that will put a different strain on your team than other games, but if you’re up for the challenge – this is something for you.”, says Ulf Andersson.

Ny bakom kulisserna-film
Utöver att berätta att spelet kommer under våren skickade även 10 Chambers ut en film där de pratar om spelet och den ser du nedan. Missade du länken ovan, då hittar du vår intervju med 10 Chambers här.

Lämna ett svar