Visste du att...

Com hem slår bredbandsvärldsrekord i Jönköping

dreamhack com hem

Världens snabbaste bredband på Dreamhack

Com hem meddelade idag att de har slagit världsrekord, eller i alla fall Guinness World Record – om det är någon skillnad, på Dreamhack Winter i Jönköping.

1,6 terabits per sekund
Svindlande hastigheter bjöds det på. Som rubriken säger, 1,6 terabits per sekund, vilket är enormt snabbt. Hemma har man ofta 100 Mb och har man tur – och råd – kan man komma upp i 1 Gb, här pratar vi alltså 1600 Gb eller 1 600 000 Mb. Om vi nu räknade rätt, finns risk att vi inte gjorde det.

“Our world record in broadband connection is made possible thanks to the constant investments we make in our nationwide network, which is used to deliver broadband to our customers. It is important that we, as one of Sweden’s largest broadband providers, have a stable and fast network, and the fact that GUINNESS WORLD RECORDS acknowledges this record proves that we offer our customers world-class connectivity. An important milestone in Com Hem’s history made possible by our fantastic employees”, säger Thomas Helbo på Tele2.

com hem

Lämna ett svar