Visste du att...

Genaration Zero får ett lanseringsdatum

Batalj Simon Stålhag is not the inspiration

Generation Zero kommer i mars

Spelet som inte har lånat inspiration från någon svensk konstnär släpps den 26:e mars.

Svenska robotar
Avalanche kommande Generation Zero har nu fått ett datum och det är alltså den 26:e mars i år. Tre format kommer samtidigt, vilka är Playstation 4, Xbox One och PC. Det finns diverse utgåvor och man kan förhandsboka det från spelets hemsida.

Gamescom
Vi spelade Generation Zero på Gamescom och det gjorde ett ganska måttligt intryck på oss, men det har gått ett bra tag sedan dess och vi ser fram mot att testa spelet när det är ute. Det släpps precis innan PAX East i Boston äger rum, vilket inte har något med något att göra, men det så är det i alla fall.

Uppmärksamma läsare har redan sett att det inte är Generation Zero på bilden ovan, utan en skämtbild som Batalj-utvecklarna gjorde och lade ut på Twitter.

Generation Zero Avalanche thq
En bild från Generation Zero.

Lämna ett svar