Visste du att...

Desire 12s – ny budgettelefon från HTC

HTC Desire 12s

HTC presenterar HTC Desire 12s – den nya telefonen i Desire-serien.

HTC Desire 12s
Priset är skillnaden säger Ö&B och priset blir mer och mer en faktor när man köper telefon numera då toppmodellerna drar iväg att kosta som gamingdatorer, men även de billigare telefonerna blir dyrare. Därför är det alltid intressant när det dyker upp telefoner i budgetsegmenten som – på pappret – ser bra ut. Här är en sådan.

”HTC Desire 12s har designats för konsumenter som önskar optimal kvalitet till ett överkomligt pris. Med Desire 12s flyttar HTC på nytt gränserna för vad som kan förväntas av en smartphone i denna prisklass”, säger Lars Toft, Country Manager för HTC Nordic.

Prislappen landar på 2100 och telefonen kommer att finnas lite varstans.

”HTC Desire kallades vid sin lansering för nio år sedan bland annat för ’Smartphone nummer ett’. I dag presenterar vi den nyaste medlemmen i Desire-serien. Den gedigna standarden har bibehållits, och telefonen kan alltjämt fås till ett pris som alla har råd med”, avslutar Lars Toft.

Desire 12s i ett nötskal
5,7 tum HD+ och 18:9-format
3 075 mAhii
13 MP huvudkamera med PDAF
13 MP frontkamera med LED-blixt
Dual Finish Design
Android Oreo 8.1
Qualcomm Snapdragon 435
3/4 GB RAM
32/64 GB lagring

Lämna ett svar