Visste du att...

Är du bäst i Europa på Super Smash Bros Ultimate

Super Smash Bros Ultimate

Europas bästa spelare i Super Smash Bros. Ultimate gör upp

Visa vad du går för i European Smash Ball Team Cup

Dags att kämpa och smasha din väg till seger. Nintendo letar just nu efter de allra bästa europeiska lagen i Super Smash Bros Ultimate. Turneringen går under namnet European Smash Ball Team Cup och avslutas med en stor final där kontinentens vinnare kommer att krönas.

Alla Nintendo Switch-spelare som är intresserade av att tävla kan bilda ett team bestående av tre spelare för att delta i sitt områdes kval. Kval kommer att hållas i en massa länder – och regioner då vi svenskar klumpas ihop med finnar, norrmän och danskar. WTF?

• Danmark, Finland, Norge och Sverige
• Storbritannien och Irland
• Frankrike
• Tyskland
• Spanien
• Portugal
• Italien
• Ryssland
• Nederländerna
• Belgien
• Österrike
• Schweiz

Matcherna kommer att vara av bäst av tre och bäst av fem. Inga föremål kommer att användas förutom den mäktiga Smash Ball, som kan vända en match om den används rätt. Matchtyper som kommer att användas är 2v2 Smash, Smashdown och 3v3 Squad Strike.

De vinnande lagen från de tolv territorierna kommer att mötas i en final senare under våren och ett vinnande lag krönas. Mer info om detta kommer längre fram.

Håll dig uppdaterad
Mer information kommer att finnas via Nintendos svenska Facebook-sida.

Lämna ett svar