Visste du att...

Sista kvalrundan inför Nordiska mästerskapen i Splatoon

Splatoon 2 European Championship

Sista kvalrundan inför Nordiska mästerskapen i Splatoon 2 hålls den 12:e januari

Nordiska Inklings och Octolings
Samla era lag och anmäl er till den sista kvalificeringsrundan den 12:e januari inför Nordiska mästerskapen i Splatoon 2. Precis som tidigare sker kvalet online. Så har du spelat Splatoon 2 ett tag och har kompisar som spelar ska du inte tveka för både veteraner och nybörjare är välkomna att deltaga. Registrera dig och ditt lag här.

Fyra lag kvalificerar sig till nordiska finalen
Fyra lag kommer att kvalificera sig till den nordiska finalen, som kommer att äga rum i Stockholm den 25–26 januari 2019. Det lag som vinner i stora nordiska finalen går vidare till den mäktiga finalen i Splatoon 2 European Championship, som äger rum i Paris den 9-10 mars 2019.

Nordiska mästerkskapens twitter hittar du här för dagliga uppdateringar.

Splatoon 2

Lämna ett svar