Visste du att...

Fatshark meddelar två miljoner Vermintide-spelare

fatshark 2018

Två miljoner spelare under 2018

Fatshark säger att de två miljoner spelarna bara är början för Vermintide 2.

2018 summerat
Fatshark har idag skickat ut en summering av 2018 och den innehåller bland annat att de sedan lanseringen av Warhammer Vermintide 2 den 8:e mars fram till årets slut har fått två miljoner spelare. De berättar också om att de har släppt en Xbox One- och en Playstation 4-version under året, två DLC:er som finns ute till alla versioner av spelet. Plus att de släppt otaliga gratisprylar som varierar mellan utmaningar, kosmetiska föremål till nya vapen bland annat. Utöver det har året även laddats med dubbel-XP och diverse säsongsfestiviteter. Allt som allt, har det hänt en massa i Vermintides värld är väl det som de önskar förmedla.

“We are humbled by the reception of Vermintide 2, and the amount of hours spent on showing Skaven and Chaos who’s the boss” säger Martin Wahlund, VD Fatshark. “We want to thank all the players, and we aim to bring more exciting – and perhaps unexpected – content throughout 2019.”

Sista frasen är nog det som glädjer många spelare oavsett plattform. Att det kommer mer innehåll och kanske något oväntat. Vad nu det kan vara? Vermintide Kart? Det hade ju varit rätt kul faktiskt.

“It’s been a great year for Fatshark and Vermintide 2. During the last days of 2018, Vermintide 2 was part of a lot of ‘Best of’ lists, and we received several awards” säger samme Martin Wahlund, VD Fatshark “We also want to tip our hats to the streamers for the millions upon millions of hours broadcasted”.

Vid årets slut prisades Vermintide två här på HYPE.se och det vann även Årets CO-OP-spel hos PCgamer.com.

8:e mars 2019
I pressmeddelandet uppmanar Fatshark oss att ringa in den åttonde mars, för då fyller Vermintide 2 ett… år. Det firas av utvecklarna, men mer än så säger de inte. Eller, de säger i streams och det kommer att finnas promotionsaker med mera, men vi hoppas på något innehåll till spelet mest för att vara ärliga.

Martin Wahlund, Fatshark
Gammalt foto på Martin Wahlund, VD Fatshark.

Lämna ett svar