Visste du att...

Nya brusreducerande hörlurar från Jabra

jabra h85 elite

Nya lurar från Jabra

CES-mässan börjar imorgon och det har regnat pressmeddelanden sedan årets start. Idag kom ett från Jabra om ett par nya ANC-lurar.

Jabra H85 Elite
Elite 85h-hörlurarna är utrustade med Jabra SmartSound, baserade på audEERINGs teknologi och inkluderar Active Noise Cancellation (ANC) och Jabras HearThrough-teknik, vilket gör det möjligt för användarna att bestämma hur mycket av omvärlden som hörs igenom hörlurarna.

Oavsett om du pendlar, behöver koncentrera dig eller befinner dig i folkvimlet, säkerställer SmartSound att ljudet från Elite 85h automatiskt anpassas till omgivningen för att ge dig den bästa samtals -och musikupplevelsen.

32 timmars batteritid med brusreducering påslagen
Elite 85h har – enligt Jabra- 32-timmars batteritid med ANC aktiverad, vilket om det stämmer är riktigt imponerande. De säger också att de har kristallklart ljud med avancerad sexmikrofonsteknik (många skämt här, men håller inne med dem), 40 mm stora, anpassade högtalare för högkvalitativt ljud och branschledande hållbarhet. Tillsammans med SmartSound och en handsfree röstassistentkontroll, får användarna snabbare och enklare tillgång till röstassistenten när de är på språng. Jabra fortsätter med utsagon om att Elite 85h är de smartaste ANC-hörlurarna på marknaden.

Jabra SmartSound bygger på audEERINGs AI-teknik som gör en ljudanalys av omgivningen i realtid. Tekniken kan upptäcka mer än 6000 unika ljudegenskaper och använder detta för att anpassa ljudutgången till varje specifikt sammanhang. Det betyder att när man förflyttar sig från en högljudd tågstation till en tyst tågvagn, kommer AI-lösningen att notera detta och kommer automatiskt att anpassa ljudet efter de förändrade omgivningarna. Det kommer att välja ett av de tre lägena: ”Commute”, ”In Public” eller ”In Private” för att garantera en jämn kvalitet på kvalitet på ljudupplevelsen. Användaren kan anpassa sina samtal och musik ännu mer genom Jabras Sound + -app, som kommer ihåg de personliga inställningarna inför framtida liknande situationer.

Mikrofonlösningen i kombination med Jabra Sound + appen skapar en 100 procents handsfree röstassistent. Användaren behöver inte längre trycka på en knapp på hörlurarna för att interagera med Alexa, Siri eller Google Assistant. Allt som behövs göras är att prata, för bli ansluten direkt. Jabra är bland de första på marknaden med den här funktionen, vilket gör det möjligt för användaren att få tillgång till Alexa genom att ansluta till wake word.

”En av de största utmaningarna för människor på språng är en stabil kvalitet i röst, samtal och ljud oavsett miljö. Samtidigt måste du ha en bra röstinteraktion och anslutning när du jobbar eller vilar” säger René Svendsen-Tune, VD, Jabra. ”Vår Elite-serie innehåller de bästa produkterna för både samtal och musik. Vi utvecklade SmartSound för att vi ska kunna fortsätta leverera den bästa samtals -och musikupplevelsen oavsett vart du befinner dig. Elite 85h är ett par revolutionerande hörlurar som kommer att förändra hur vi både upplever ljud och hanterar ljud i framtiden.”

Nyckelfunktioner Jabra Elite 85h
• SmartSound: Ljud som anpassas automatiskt efter din miljö.
• 100 procent hands-free: Röstassistent utan att behöva trycka på en knapp.
• Fyra färger: Svart, Titansvart, guldbeige and marinblå.
• Batteri: Upp till 32 timmars batteritid med ANC aktiverat och 35 timmar utan ANC.
• Mikrofoner: Totalt 8 mikrofoner, 6 stycken är till för samtal, 4 för ANC och 2 hybrid-mikrofoner för både samtal och ANC.
• Högtalare: 40 mm anpassade högtalare.
• Hållbarhet: Unik IP52 resistens mot damm och regn, kommer med en två års garanti mot skador från vatten och damm.
• Anpassa: Jabra Sound+ app för SmartSound funktioner, detta inkluderar anpassningsbara inställningar

3000 kronor
Det kostar att ligga på botten som vi alltid säger. Ska man ha allt ovan så får man räkna med att hosta upp 3000 kronor. Det finns som vi redan skrivit om billigare alternativ som gör jobbet, men dessa kanske gör det bättre. Det vet vi så snart vi har haft möjligheten att testa dem, vilket vi hoppas att göra i april när de återfinns i butikshyllorna.

Lämna ett svar