Visste du att...

Årets spel 2018 – enligt HYPE.se

God of War Kratos

Bästa spelen 2018

HYPE.se har listat de spelen som vi tycker är de bästa som släppts under året. Det har varit ett bra år med många bra spel och många av dem har varit svenska.

Du bestämmer
Det bästa spelet är det spelet du gillar bäst och det spelar ingen roll vad någon annan säger. Det är det spelet som du har roligast med som är det bästa kort och gott. Och vilket spel det är varierar enormt mycket på vilken typ av spelare du är. Därför är egentligen alla typer av listor irrelevanta, men det är kul att vara irrelevant så här vid årets slut.

OBS! Vi har bara valt bland de konsolexklusiva spelen till varje konsol, vilket gör att de som kommer ut till fler konsoler tävlar mot varandra i Årets spel. Årets svenska spel hittar ni här.

ÅRETS SPEL
God of War

Två priser får God of War, både som årets spel, men också – ganska självklart – årets Playstation 4-spel. God of War är Playstation 4-exklusivt och en mycket god anledning att köpa en PS4 om du inte redan gjort det.

Läs HYPE.ses recension >>

ÅRETS XBOX ONE
Forza Horizon 4

Vi kom ärligt talat igång sent med Xbox och har nog missat en massa. Men av de exklusiva spelen som kommit under året lyser nog Forzas stjärna starkast. Ibland lite stel racing, men det är snyggt, har massor av bilar och det är svårt att sluta spela.

ÅRETS PLAYSTATION 4
God of War

God of War är årets bästa Playstation 4-exklusiva titel och är ett spel som är anledning nog att köpa en konsol om du inte redan har gjort det. Det är svårt att inte bli imponerad av spelet och det har prisats i media världen över.

Läs HYPE.ses recension >>

ÅRETS SWITCH
Super Smash Bros Ultimate

Förmodligen världens bästa partyspel och en av relativt många anledningar att köpa en Nintendo Switch. Nintendo vet vad de håller på med och Super Smash Bros Ultimate har varit spelet som alla Switch-ägare sett fram emot hela året.

ÅRETS 3DS
Luigi’s Mansion

Självklart blir det färre och färre spel som kommer till Nintendo 3DS i och med att Nintendo konkurrerar med sig själv numera. Det stoppar inte Luigi från att göra återtåg via Luigi’s Mansion som vi anser är årets spel till 3DS.

Läs HYPE.ses recension >>

Super Smash Bros Ultimate
Super Smash Bros Ultimate, Nintendo Switch.

Luigis Mansion 3DS
Luigi’s Mansion, Nintendo 3DS.

Lämna ett svar