Visste du att...

2019 – Spelen vi ser fram emot

Cyberpunk 2077

2019 – några av spelen som vi ser fram emot

2018 var bra och vi hoppas att 2019 blir ännu bättre. Vi har listat några av spelen som vi ser fram emot.

Cyberpunk 2077
Spelet fick så mycket uppmärksamhet på E3 att man skulle kunna tro att det skulle släpps kort efter mässan. 2019 verkar vara året, även om några sagt 2020. Vi får se, men vi ser fram emot det i alla fall.

Days Gone
När vi spelade det Playstation 4-exklusiva spelet på E3-mässan i Los Angeles var första tanken att det kommer göra livet surt för The Walking Dead. Men det lyckades de göra själva sedan visade det sig. Days Gone är snyggt och den korta demo som vi fick spela var allt som behövdes för att sätta upp det på önskelistan. Lite som Uncharted med zombies.

Far Cry: New Dawn
Alla Far Cry är alltid spel som får prio på HYPE.se. Vi har inte recenserat något på länge, men vi har spenderat många timmar med varje spel och spelat dem från början till slut.

Gears 5
Några säger att Gears of War 5 kommer att vara det sista exklusiva Xbox One-spelet, då Microsoft redan utannonserat att de jobbar med nästa generation Xbox-konsol.

Mortal Kombat 11
Noob Saibot. Get Over Here! Behöver vi säga mer?

Rage 2
Svenskutvecklat och det verkar ha rejält med potential. Just Cause 4 från samma utvecklare har fått lite ljummet mottagande av media, men det har inget med Rage 2 att göra i och för sig. Vi har inte haft möjligheten att spela JC4, men det ser kul ut…

Batalj Fall Damage
Batalj från Fall Damage.

Batalj
Turbaserat spel från svenska Fall Damage som är en relativt ny studio startad av en av grundarna av DICE. Tillsammans med några andra seniora DICE-personer gör de alltså turbaserat spel, men på ett nytt sätt.

Genaration Zero
Spelet som inte lånat inspiration från Simon Stålenhag. Vi har spelat det och var inte superimponerad av demot då vi ser lite Termintator-varning – att det blir tråkigt att spela mot själlösa robotar och att antalet fienden kan bli begränsade. Men vi hoppas att vi har fel och håller tummarna för spelet, det är ju trots allt Made in Sweden.

Biomutant
Från svenska Experiment 101. Spelet var så hett att THQ Nordic inte nöjde sig med att vara utgivare av spelet, de köpte upp studion och är nu ägare av det också.

Men vi kan rada upp så många fler titlar, varav några är Devil May Cry 5, Luigi’s Mansion 3, Yoshi’s Crafted World, Resident Evil 2 Remake, Desperados III och Dirt Rally 2.0.

Biomutant thq nordic
Biomutant från Experiment 101.

Lämna ett svar