Visste du att...

Årets mobiltelefon

OnePlus 6T McLaren Edition

Årets mobiltelefon

Det är en klurig kategori då många i princip är mer eller mindre samma sak i olika skal, med bara några unika inslag här eller där. Mer eller mindre skräpprogram förinstallerade allt som oftast.

One Plus 6T
Den telefonen vi tycker är årets bästa är One Plus 6T och att vi landat där beror på att den är väldigt bra och inte kostar skjortan. En bra kombination.

Varje år har One Plus gått upp i pris och den landar nästan inte i budgetsegmentet längre och då förväntar man sig mer. Telefonen är ruskigt snabb och gör allt på ett bra sätt. Väldigt tråkigt att hörlursuttaget försvann, men det finns en adapter som gör jobbet – om än inte lika smidigt. Trådlöst funkar självklart, men det blir fler saker att ladda. Än så länge är priset mycket mer attraktivt än konkurrenterna och det gillar vi.

One Plus samarbetar med olika partners och ger ut specialversioner av sina telefoner och det senaste är med bilföretaget McLaren. Den telefonen skulle förmodligen inte vinna årets mobiltelefon även om den är bättre än vanliga 6T. Det beror på prislappen som är princip densamma som Samsung och Huawei – och då är det ett svårare val. Så kort och gott, priset är skillnaden, precis som på Överskottsbolaget.

McLaren-luren är dock väldigt snygg, så vi har den för att illustrera 6T i den här artikeln, även om det inte var den som vann.

Användaren
En sak som vi reflekterat över kring användarna är att de är lite mer rock’n’roll över dem än de som till exempel kör med Samsung. Det här baserar vi enormt löst på de vi känner – till – som har en One Plus. Men som sagt, det är bara en reflektion. Vill du ansluta dig till ägarskaran, då finns de att köpa här.

One Plus McLaren

Lämna ett svar