Visste du att...

Årets pryl 2018

Urbanista New York

Årets pryl

Årets pryl borde kanske vara något som vi aldrig sett tidigare och numera inser att vi inte kan leva utan. Det är i och för sig lite av det i vår utvalda pryl, även om den är långt ifrån ny.

Urbanista New York – Active Noise Cancellation
ANC-lurar ser allt oftare i vardagen på resenärer som vill stänga ute världen under sin resa till och från jobbet till exempel. Allt som oftast är hörlurarna väldigt dyra och man får lätt hosta upp 2-3-4-tusen för ett par. Då får man säkert betala lite för varumärket också, men det kostar att ligga på botten.

Just på grund av priset blev vi väldigt glada när Urbanistas New York-lurar dök upp med en prislapp på 1500 kronor. Och ännu gladare blev vi när vi upptäckte att de var i princip lika bra som hörlurar dubbelt så dyra.

Nu är vi inga experter på ljud, men vi vet att när vi flyger vill vi inte ha en massa oljud som stör filmer med mera – och det är precis vad lurarna gör, de dämpar oljud. Men kanske ännu viktigare är att dämpa alla dessa monotona ljud man kanske inte märker av jättemycket när man flyger, men utan dem landar man piggare. Ljuden man inte tänker på har en tendens att slita på en mer än man tror.

Flyger aldrig utan igen
Inte bara Urbanistas New York, utan alla bra ANC-lurar, är en sådan sak som om man använt dem en gång kommer man sannolikt aldrig att vilja vara utan dem igen. Ljuddämpande lurar är inte 3D-TV eller VR, utan det är en sak som gör din vardag bättre och inte bara en gång, utan varje gång de används.

Urbanista New York är ett par bra hörlurar och vi rekommenderar dem varmt.

Prylar Urbanista Lifestyle
Andra lurar från Urbanista, men de passar bra längst ner på artikeln. Här är vår minitest av Ubranista New York >>

Lämna ett svar