Visste du att...

Årets bästa tjänst för spelarna

Game Pass juli 2018

Årets bästa tjänst för spelarna

Vi har kommit dit där nyheterna tryter och det ska summeras en massa saker i listor. Vi är inte sämre än någon annan, utan precis lika värdelösa… hmm… Så vi kommer också att ha några listor under veckan. De klassiska bästa spelen och säkert någon annan. Men innan det vill vi slå ett slag till för det bästa som hänt spelarna i år när det inte gäller ett unikt spel, utan för alla spelare.

Årets bästa tjänst för spelarna
Vinnare i denna hittepåkategori är – Xbox Game Pass. Vi har skrivit om det tidigare och har sagt att vi tycker det är en fantastisk tjänst för alla spelare – som har en Xbox.

Game Pass kostar 99 kronor i månaden och ger prenumeranterna tillgång till över 100 spel och fler fylls på varje månad. Det finns alltid något spel som ligger på listan över spel som ska spelas någon gång och när de finns ”gratis” (ingår i prenumerationen i alla fall) tenderar man att faktiskt spela dem. Microsoft anstränger sig på att köpa in nya spel och släpper även sina egna exklusiva titlar dessutom på Game Pass samma dag som de lanseras i butik. Under hösten har bland annat spel som Vermintide 2, Forza och nu senast Mutant Year Zero funnits på Game Pass samma dag som de släppts i butik.

Är du en sån som köper ett spel, spelar det ett tag, och sedan byter in det för att köpa ett nytt? Då går du i vinst direkt i och med att spelet sjunker mer än 99 kronor när det byts in.

Fler konsoler tar efter?
Nu hoppas vi på att fler konsoler – alltså de andra två – följer Microsofts exempel.

id at xbox skateboard
Den har inget med Game Pass att göra, men den är tjusig vår Xbox-bräda.

Lämna ett svar